Zelfhulptrajecten

Naar jezelf en de eenzaamheid kijken door de lens van een camera. Zeven video’s, 39 minuten, en zeven opdrachten. Opmerken, plannen, uitvoeren en jezelf complimentjes geven. Eric Van Poucke begeleidt je in elke stap weg van de eenzaamheid.

Jouw investering € 20

Je staat voor een studiekeuze of een nieuwe professionele uitdaging.

De keuze is groot en de juiste keuze maken brengt je aan het twijfelen. R-to-B zelfhulp doet je gericht denken en een bewuste keuze maken.

Jouw investering € 20

Thuis werken

Er wordt meer en meer verwacht thuis te werken. Minder woon-werkverkeer betekent meer tijd voor jezelf en of het gezin. Thuis werken heeft veel voordelen wanneer dit goed georganiseerd is. Praktisch zo comfortabel mogelijk maken en daarnaast een goede balans vinden tussen werk en privé. R-to-B Zelfhulp Thuiswerken heeft meer dan 50 minuten video’s en meerdere opdrachten. Jouw werkplek en tijdindeling organiseren met een maximaal persoonlijk voordeel. Opdrachten doe je op jouw tempo en je kan de hulp inroepen van een online coach.

Jouw investering € 60 inclusief feedback van jouw coach

Leiderschap

Ontdek jouw leiderschapsstijl en groei naar jouw ideaal leidinggeven. Met meer dan 30 minuten video en acht opdrachten krijg je inzichten en bepaal je jouw nieuwe aanpak. Het handig werkboekje Leiderschap van Petra Moerman daagt je uit en laat je grenzen verleggen. Teken in voor deze zelfhulp, we sturen je het paswoord per mail en het werkboekje via post.  

Jouw investering € 55 inclusief werkboekje