Zelfhulp

Je wilt aan jezelf werken. Een of meerdere hindernissen zijn op jouw pad gekomen. Terug rust vinden en jezelf op de rails krijgen is jouw doel. De stap zetten nar een begeleider of coach is nog te groot of momenteel niet haalbaar.

Roots-to-Bridges ontwikkelt voor jou meerdere trajecten, een combinatie van video’s en opdrachten. Op jouw tempo en op jouw plek werk je naar oplossingen toe. R-to-B Zelfhulp laat je zelfstandig tot oplossingen komen. Elk traject is opgebouwd vanuit inzichten en bewustwording naar toepasbare oplossingen vinden en uiteindelijk evalueren en indien nodig bijsturen.

Heb je bij R-to-B Zelfhulp extra ondersteuning of begeleiding nodig dan kan je beroep doen op een coaching op locatie of online.

Naast de R-to-B Zelfhulp kan je op dezelfde wijze jezelf een vaardigheden aanleren.

Nadat je het bedrag overgemaakt ontvangt je een paswoord. Bekijk een video en download het bijhorend document/formulier. Dat je kan invullen of eerst afprinten. Afhankelijk van het onderwerp vul je het formulier in of krijg je een zoek- of creatieve opdracht.

R-to-B Zelfhulp beperkt je ook in een aanvaardbare en realistische tijd. Ervaring leert dat men soms het proces uitstelt waardoor de kracht van jouw groei op de helling komt te staan. Heb je meer tijd nodig, contacteer ons met een motivatie.

Kies jouw R-to-B Zelfhulp programma.