Online coach

Roots-to-Bridges online coaching is meer dan enkel gesprekken. De interesses van de coachee verwerkt de coach in de structuur en opdrachten. Een resultaatgerichte begeleiding vanuit het nu. Creatieve opdrachten maken bewust, geven inzichten en is aangenaam voor coach en coachee.

Online coaching eist een grotere inzet en Roots-to-Bridges coaching vaardigheden.

Het is voor de coachee een enorme winst vanuit zijn vertrouwde omging te kunnen en mogen deelnemen aan zijn coaching proces. De fysieke afstand overbruggen om naar een coach toe te stappen is weggenomen.

Voor de coach kan dit nadelig zijn. De coachee is sneller afgeleid. Hij wil zijn camera niet aanzetten of heeft er geen. De aandacht van de coachee trekken en behouden vraagt vaardigheden en focus van de coach.

De Roots-to-Bridges structuur is de rode draad in het proces. Snel de Roots horen en die krachtig inzetten is noodzakelijk. Door de ingang van de coachee op te merken en erbij aan te sluiten bouwt de coach vertrouwen op. Hij toont begrip. Vanuit IK OK – JIJ OK vindt de coachee zijn toepasbare oplossingen.

Gedurende de opleiding Roots-to-Bridges online coach ontwikkel of versterk je coaching vaardigheden. Tools voor intenser contact met de coachee, het vertrouwen te krijgen en op te bouwen. Vanaf de eerste minuten ben je opmerkzaam voor de Roots. De vraag achter de vraag opmerken en die met de Roots de coachee zijn Bridges laten bouwen over zijn hindernissen op zijn levenspad.

Tijdinvestering

De opleidingsdagen zijn momenten voor kennisoverdracht en praktijkervaring. De methodiek in de vingers krijgen kan enkel door veel te oefenen. Op elk reflectieverslag krijg je opbouwende feedback. Indien nodig wordt je uitgenodigd voor individuele bijsturing of coaching.  

Stuur me een mail en ik neem snel contact met jou.