Methodiek

Roots-to-Bridges methodiek

Roots-to-Bridges
Jouw luisterend oor, respectvolle begeleiding​ vrij van denkbare oordelen.

Wanneer je de moedige beslissing heeft genomen om jouw herstelsproces te starten met een van onze programma’s, wil je zeker zijn van kwaliteit.
Daarom is Roots-to-Bridges en Ho-Wareness ontwikkeld en blijven de coaches aan intervisies en masterclasses deelnemen.

De ROOTS staat symbool voor de talenten en interesses die al in jou aanwezig zijn, en BRIDGES verwijst naar het overbruggen van de kloof tussen je huidige zelf en de persoon die je wilt worden, met behulp van jouw talenten en interesses.

Belangrijk om te vermelden 
ROOTS-to-BRIDGES is een resultaatgericht programma, dat leidt tot een veranderingsproces
dat je kan bereiken met meetbare resultaten.
Onze begeleiding begint met het visualiseren van jouw huidige gedrag en de omstandigheden die ertoe leiden dat je nu vastzit. Tegelijkertijd is deze acceptatie de opening naar jouw veranderingsproces. Met deze kennis worden een aantal ogenschijnlijk kleine stappen gezet die inhoud geven aan je grotere doelen.
De ROOTS-to-BRIDGES methodiek bavat elementen uit erkende methoden, zoals Transactionele Analyse, Gestalt, Acceptatie en Commitment Therapie (ACT) en Neuro Linguistic Programming, Opstellingen, …

Gun jezelf een groei met een coachingtraject, E-coaching of een intense begleiding in Thailand, het land van Happyness. Het heerlijke klimaat en de omgeving nemen je letterlijk mee naar een ander land tijdens jouw groeiproces. 

Stuur me een mail en ik neem snel contact met jou op.