Ikigai

Vind jouw IKIGAI Creëer jouw geluk

Okinawa is een gebied in Japan waar de mensen boven het gemiddelde gezond oud worden.In het dorpje Ogimi, een dorpje ten noorden van het eiland met drieduizend inwoners, leven het hoogste percentage honderdjarigen. De mensen stralen er een ongewone vreugde uit wat ze Ikigai noemen.

De focus ligt voor hen op wat belangrijk is. Ze hebben een bewuste relatie met hun doel in het leven. Hun reden van bestaan. Hun passie. Dit zorgt voor tevredenheid, geluk en betekenis in het leven. Ikigai gaat niet om rijk worden: het gaat om gelukkig leven,

‘Vind jouw IKIGAI’ : een begeleidingstraject met denk- en doe opdrachten en coachende gesprekken.  Vrij van alle oordelen naar jouw automatisch gedrag kijken. Opmerken wat je wenst te veranderen en hierbij grenzen verleggen. Elke sessie brengt je een stapje dichter bij jouw Ikigai.  De tussentijdse opdrachten brengen inzichten en doet jouw beslissingen nemen en ook grenzen verleggen. Kleine en eenvoudige realistische veranderingen leiden naar een aangenamer leven en openen de weg naar interne rust.

Negen sessies van 90 minuten zijn een uitdaging en ontspanning.

Waarvoor jij jouw ikigai vindt, privé, job of leven het heeft impact. Wat is voor jou gelukkig zijn? Welke impact zou dit hebben op jouw omgeving? Welke impact heeft geluk op jou? Neem contact en stel al jouw vragen of schrijf je in.

Start

De begeleiding wordt online en in onze coaching locatie aangeboden van 19u tot 20u30.

01 juni 2021: Thomas Watsonlaan 72 te Hamont- Achel

2 juni 2021: Online

Stuur me een mail en ik neem snel contact met jou op.