Coaching bij angst

Als ik mijn gedachten vaststel, kan ik bepalen hoe ik me voel. Ik daag mijn gedachten uit om de hele tijd positief te zijn. Alain M.

De angstgedachten met bijhorende emoties onder ogen zien is geen comfortabel moment. Verdringen en gevecht stoppen om plaats te maken voor vaststellen. Jouw eerste stap in de begeleiding. Erkennen dat de gedachten met de impact op de gevoelens en jouw welzijn vaststellen.

Verandering zal stap voor stap in de begeleiding tot stand komen. Begrijpelijk dat je dit nu nog niet kan geloven. Net zoals andere deelnemers krijg je elke sessie inzichten in jouw angsten. Je ontdekt hoe de prikkels naar waarde in te schatten. De prikkels met de bijhorende gedachten en emoties bekijk je meer en meer van op afstand.

Diverse tools laten je anders handelen, overtuigingen veranderen en positief naar jezelf te kijken. Op meerdere momenten wordt je met dezelfde prikkels geconfronteerd. Door jouw begeleidingstraject merkt je jouw groei op. Je merkt jouw positieve veranderingen op en meer rust. Je geniet van dit succes en stuurt bij waar nodig is. Je hebt meer vertrouwen in jezelf.

De tips zijn adviserend en weerhouden je niet om professionele hulp in te roepen.

Stuur me een mail en ik neem snel contact met jou. 

Jouw investering 5 sessies € 350,00