Begeleiding

Roots-to-Bridges
Jouw luisterend oor, respectvolle begeleiding

vrij van alle denkbare oordelen

Een snel herstel is wat je in gedachten heeft bij het kiezen van begeleiding met een van onze Roots-to-Bridges begeleidingen.
Maar, als we de dingen in perspectief bekijken, zijn jouw mentale klachten niet in één dag ontstaan en zullen ze dus ook niet in één dag opgelost zijn. Toch zal je, na het nemen van de eerste stappen, al het gevoel hebben dat je goed op weg bent naar jouw herstel. 

De begeleiding leidt je door jouw verandering en groei met de volgende stappen: 
Het verlangen naar een nieuw gedrag, overtuiging en zelfbeeld…
Bewustwording van de huidige patronen, vanuit een neutraal perspectief.
De nadruk ligt hier op de mogelijkheden, en niet op fouten en mislukkingen.
Het vinden van haalbare en passende oplossingen voor jezelf door beperkende overtuigingen om te zetten in realistische positieve overtuigingen.
Het toepassen van oplossingen, reflecteren en bijsturen samen met je coach.

De methodiek brengt een doelgericht veranderingsproces op gang met een grote impact op korte EN lange termijn. Dit gebeurt in nauwe samenwerking tussen jou en jouw coach. Je stelt eigen doelen en neemt de verantwoordelijkheid voor wat je nodig hebt in je veranderingsproces. Je eigen interesses openen de deur naar nieuwe inzichten, oplossingen en dus naar een vernieuwd en hernieuwd vertrouwen in jezelf. 

Je wordt bewust van jouw gedragspatronen, sterktes en mogelijkheden. Dit bewustzijn kan je helpen bij het overbruggen van je uitdagingen naar je eigen geaccepteerde concrete en zichtbare oplossingen.

In ons programma in Thailand bieden wij ondersteuning van jouw proces tal van individuele en groepsactiviteiten activiteiten aan die het coachingsproces verbeteren, zoals yoga, Thaise massage, oefeningen naast een paard en creatieve activiteiten.

Alle oefeningen, online, Europa en Thaland, in combinatie met de toegepaste coaching technieken, worden gebruikt met wederzijds respect tussen jou en de coach. 

Stuur me een mail en ik neem snel contact met jou op.