Assertiviteitscoaching

Ik ben het waard om assertief te zijn
Ik mag opkomen voor mezelf.

Dit geeft me positieve ervaring en verandert mijn leven.
De begeleiding gaf me inzichten en oplossingen.”dramatisch”? Niels de Korte

Er is niets mis mee met leren assertief zijn.

We zijn allemaal mensen, en we hebben allemaal karakter, opvoeding en levenservaring. In jouw gedrag kan je een patroon opmerken. Op gelijkaardige momenten is jouw denken, voelen en handelen vrijwel identiek. In plaats de oorzaak in het verleden op te zoeken ga je in jouw Roots-to-Bridges begeleiding jouw denken, voelen en doen opmerken. Inzichten krijgen in jouw gedrag, overtuiging en zelfbeeld op deze minder aangename momenten.

Vanuit deze inzichten een toepasbare strategie opbouwen waardoor je met respect voor jezelf en de ander jouw mening zegt en grenzen aangeeft. Een strategie dat je bij meerdere personen en situatie kan toepassen. Steeds merk je een andere reactie van de ander op. De vele succeservaringen geven je onbewust sterke overtuigingen en een positief zelfbeeld.

Tussen de sessies door test je jouw nieuwe strategie uit. Je legt de focus op wat je goed deed. Telkens je het doet mag je jezelf een compliment geven. Je zorgt voor jezelf. Samen met je coach ga zoek je uit wat eventueel kan bijgestuurd worden.

Stuur me een mail en ik neem snel contact met jou. 

Jouw investering 5 sessies € 350,00